Sinck wijnbar

Terug
>

Project beschrijving

Aan de Amsterdamse Prinsengracht heeft restaurant wijnbar SINCK zijn deuren geopend. De ingang is via het souterrain waar een sfeervolle, warme bar is ingericht. Een fijne plek voor het aperitief en/of om nog even na te borrelen na de lunch. In het souterrain bevindt zich ook de wijnkamer, de geklimatiseerde ruimte waar sommelier Sabas Joosten zijn schatten bewaard. Wijn neemt een belangrijke plaats in bij Sinck.

De open keuken met intieme keukentafel en het warme en sfeervolle restaurant zijn op de bel-etage gelegen. Hier kan genoten worden van de kunsten van Chef Sander Bierenbroodspot: ‘’Op de kaart staan gerechten waarin het product de basis vormt met extra focus op de sauzen. Hiermee streven we ernaar zo wijnvriendelijk mogelijk te koken.’’

OTH heeft in een goede samenwerking met Sander, Timo en Sabas een prachtige sfeervolle plek om te genieten neer gezet. De heren zijn vol energie om hun gasten te ontvangen in hun nieuwe zaak.

Project Details