Oplevering Laan op Zuid Rotterdam

Oplevering Laan op Zuid Rotterdam

Oplevering Laan op Zuid Rotterdam

In opdracht van het Rijksvastgoedbedrijf heeft Heijmans en OTH Architecten de afgelopen drie jaar het belastingkantoor in Rotterdam aan de Laan op Zuid gerenoveerd en heringericht. Het rijkskantoor met 54.000 m2 oppervlakte is inmiddels opgeleverd en biedt met de herinrichting plek voor vier verschillende rijksdiensten. Het is het eerste rijkskantoor in Nederland waar naast een kantoor- en algemeen gebied, een ontvangstgebied met een rijksbalie is gerealiseerd. Het rijksbaliegebied is ondergebracht in een compleet nieuw atrium aan de binnenhof. Aan de Laan op Zuid heeft het gebouw een uitnodigend karakter gekregen, door het creëren van een levendige plint met vergader- en aanlandvoorzieningen.
Het rijkskantoor is gecertificeerd met een A+++ label. Daarmee is dit pand het meest duurzame rijksgebouw binnen de bestaande gebouwen van de Wilhelminahof geworden!

0 Comments

Leave Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *