oth_
 > Projecten > Kantoor > Rabobank Nederland
 
rabobank nederland
<

In Eindhoven verzorgde OTH het interieurontwerp van het nieuwe, door UNStudio ontworpen hoofdkantoor van Rabobank Nederland. Een multifunctioneel plein op de begane grond en deel van de eerste verdieping biedt ruimte voor ontmoeting, vergaderen, eten en werken. Het plein vormt de logische intermediair tussen de stedelijke zijde van het gebouw aan de Fellenoord en het groen rondom rivier de Dommel. Een centraal atrium van 19x36 meter verbindt de verdiepingen met elkaar en zorgt voor een spectaculaire doorkijk in de organisatie. De werkverdiepingen zijn ingericht volgens het Rabo Unplugged concept, een speciaal voor Rabobank ontwikkelde variant op plaats- en tijdonafhankelijk werken. Het gebouw is bekroond met een BREEAM Excellent certificaat.