oth_
 > Projecten > in uitvoering > rabobank eindhoven
 
rabobank eindhoven
<

Voor het interieur van de Rabobank legt OTH de link naar de identiteit van de organisatie, waarin duurzaamheid, coöperatie en verbinden sleutelwoorden zijn. UN Studio is verantwoordelijk voor het architectonisch ontwerp. Een multifunctioneel plein op de begane grond en deel van de eerste verdieping biedt ruimte voor ontmoeting, vergaderen, eten en werken. Het plein vormt de logische intermediair tussen de stedelijke zijde van het gebouw aan de Fellenoord en het groen rondom rivier de Dommel. Een centraal atrium van 19x36 meter verbindt de verdiepingen met elkaar en zorgt voor een spectaculaire doorkijk in de organisatie. De verdiepingen facilitairen diverse werkvormen volgens het 'Rabo Unplugged' concept. Ze worden met elkaar verbonden door zwevende trappen, die mee roteren met de draaiing van de volumes.