oth_
 > Projecten > Kantoor > Rijkskantoor Roermond
 
rijksverzamelkantoor roermond
<

In samenwerking met Bouwbedrijf Pennings heeft OTH een Rijksverzamelkantoor aan de Slachthuisstraat in Roermond van een tweede leven voorzien. Twee afzonderlijke gebouwen zijn middels een in glas vormgegeven entreegebouw samengevoegd, waardoor de gebruiksmogelijkheden van het complex toenemen. Trappen zorgen in dit nieuwe bouwdeel voor optimale verbinding en bieden prachtige uitzichten over Roermond. Naast de opwaardering van het gebouw is ook de buitenruimte in het totaalontwerp meegenomen. Het Rijkskantoor heeft een werkplekconcept volgens de kaderstelling Fysieke Werkomgeving Rijk (FWR), waarin een mix is vastgelegd van verschillende typen arbeidsgerelateerde werkplekken. OTH en Pennings verwierven de Design & Build opgave middels een openbare aanbesteding.