oth_
 > Projecten > Kantoor > Philips High Tech Campus
 
Philips high tech campus
<

Op de High Tech Campus in Eindhoven transformeerde OTH een voormalig laboratoriumgebouw van Philips tot een interactieve werkomgeving die de 'agile' manier van werken optimaal ondersteunt. De werkomgeving moedigt medewerkers aan het beste uit zichzelf te halen, in teams te werken en de creativiteit de vrije loop te laten. De werkomgeving is hiertoe opgedeeld in drie zones: teamwork, co-creatie en ontspanning. Een zogenaamde 'dode kamer', een volledig akoestisch absorberende ruimte in het hart van het gebouw, is getransformeerd tot een levendig en licht atrium. De Philips business groups Healthcare Informatics (HI) en Health Suite Digital Platforms (HSDP) hebben het volledig gerenoveerde gebouw eind 2017 in gebruik genomen.