oth_
 > Projecten > Publiek > Flokk Design Center
 
flokk design center
<

In opdracht van Flokk (voorheen Scandinavian Business Seating) transformeerde OTH de voormalige Twentsche Bank aan de Blaak in Rotterdam tot een levendige showroom voor het stoelenmerk. Met beperkte middelen en behoud van karakteristieke elementen, zoals het metselwerk plafond, is een Design Center ontworpen waarin de ontwerpfilosofie en producten van Flokk optimaal tot hun recht komen. Middels niveauverschillen, stalen kaders en belijning op de vloer is de grote, open ruimte opgedeeld in meer beschutte en intieme plekken. Door de introductie van verschillende niveaus en raamzitjes ontstaat interactie met de straat. Onderdelen van de stoelen van Flokk (onderstellen, zittingen) zijn gebruikt om ruimtescheidende en akoestische wanden te creëren.

Add Content...