oth_
 > Projecten > Publiek > Politiebureau Vlaardingen
 
politiebureau vlaardingen
<

Op 21 november 2015 vond de feestelijke opening plaats van het vernieuwde politiebureau in Vlaardingen, waarvoor OTH het interieurontwerp verzorgde. Om antwoord te bieden op lopende veranderingsprocessen bij de Nationale Politie is het politiebureau van Vlaardingen voorzien van een zo flexibel mogelijk huisvestingsconcept. De werkvloeren zijn doelmatig en functioneel ingedeeld volgens het principe Activiteit Gericht Huisvesten (AGH), waarbij ruimte is voor bureauwerk, ontmoeting, communicatie, overleg, samenwerken, telefoneren en geconcentreerd werk. Dankzij een zorgvuldig uitgedacht zoneringsconcept, met een verloop van dynamiek naar rust, kunnen de verschillende activiteiten in elkaars nabijheid plaatsvinden, zonder dat verstoring optreedt.