oth_
 > Projecten > Kantoor > Randstad
 
randstad
<

In samenwerking met Quist Wintermans Architekten heeft OTH het hoofdkantoor van Randstad in Diemen volledig heringericht. Het door Wim Quist ontworpen gebouw verkeerde na 25 jaar kwalitatief in perfecte staat, maar paste anno 2016 niet meer bij de open cultuur van de organisatie. De verkamerde opzet van de kantoorvloeren is daarom vervangen door een meer open werkplekconcept, met de nadruk op teamwork, kennisdeling en communicatie. Grotendeels glazen paviljoens met accenten in hout fungeren als structurerende elementen op de kantoorvloeren en herbergen focusruimtes, overlegplekken en informele zitjes. In de plint zijn de ontvangst, het congrescentrum en het restaurant heringericht. Het consequent doorgezette kleurenpalet is afgeleid van de huisstijlen van gebruikers Randstad, Yacht en Tempo-Team.

Add Content...